De verjaardag van het kind nadert, ouders vieren weer een huwelijksjubileum of misschien wil je gewoon een geliefde cadeau doen zonder een gelegenheid? In onze winkel vindt u zeker een geschenk dat een geweldig souvenir zal zijn, en bovendien een geweldige decoratie van de kamer waarin het zich bevindt.

1. Muurposter

Het is een tijdloze decoratie die de omringende ruimte onopvallend aantrekkelijker maakt. Dankzij de verscheidenheid aan posters die in onze winkel worden aangeboden, vindt u onder de voorstellen die we hebben voorbereid, een patroon dat is afgestemd op de voorkeuren van de ontvanger.

Voor elk wat wils

Je vindt er iets voor natuurliefhebbers , motorliefhebbers en reisliefhebbers . Ook voor kunstkenners in huis is er iets te vinden. We bieden zowel meer klassieke patronen – Dame met een hermelijn als patronen die opvallen door hun abstractheid

Een cadeau voor een peuter

Ter gelegenheid van de verjaardag van de jongste is het de moeite waard om speciaal voor hen gemaakte afbeeldingen te kiezen. Ze zijn perfect voor kinderinterieurs, die vaak door de huurder of huurder worden gevuld met kunstwerken. Zo’n poster zal niet de mooiste tekeningen domineren, maar er wel een harmonieuze fotowand mee creëren.

Hoe groot wordt de affiche?

Posters zijn verkrijgbaar in 5 standaardformaten:

  • 21 x 29,7 cm
  • 30 x 40 cm
  • 40 x 50 cm
  • 50 x 70 cm
  • 70x100cm.

We raden aan om de variant te kiezen met een frame dat perfect past bij de poster gedrukt op papier van de hoogste kwaliteit met een gewicht van 200 g . Het geschenk in deze vorm zal zowel de gever als de ontvanger strelen.

2. Canvas schilderijen

Als je weet dat een jarige of een jarige een poster in een foto zou veranderen, gaat er niets verloren. Wij printen niet alleen op papier, maar ook op canvas. Door voor deze variant te kiezen, krijg je een breder spectrum aan beeldformaten: van 50 x 40 cm tot 100 x 150 cm.

Voor de reiziger

Een geweldig cadeau-idee voor mensen die van reizen houden, is een wereldkaart gedrukt op canvas. Op het oppervlak kun je gemakkelijk spelden of punaises gebruiken om plaatsen te markeren die al zijn gezien en welke gebieden nog moeten worden bezocht.

Ter gelegenheid van de Eerste Communie

De communie is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een klein mens. Dus laten we wedden op een geschenk dat een souvenir zal zijn om u aan deze dag te herinneren. Een uitstekend geschenk is een schilderij met de figuren van heiligen .

Bloemen die langer blijven

Of misschien ben je op zoek naar een boeket voor je geliefde oma, maar droom je van een boeket dat na een paar dagen niet verwelkt? Planten die zullen genieten van hun kleurrijke bloemen hoeven niet in een vaas te staan.

Een van onze schilderijen gevuld met bloemmotieven in verschillende stijlen is een geweldig alternatief:

Zo’n boeket op canvas zal jarenlang een lust voor het oog zijn – de bloemen zullen niet verwelken of verwelken!

3. Iets helemaal origineels

Misschien vond je niet wat je zocht in ons aanbod, of misschien wilde je iemand vanaf het begin een poster of een volledig gepersonaliseerde afbeelding schenken. Hoe dan ook, we komen met een oplossing – of zelfs twee!

Poster

Een poster met de afbeelding van een dierbare, een foto van je plek waar je graag op vakantie gaat, of misschien met je geliefde hond? Wat er ook op de door ons op satijnpapier gedrukte poster komt, u hoeft ons alleen maar een foto in het juiste formaat op te sturen. Lees hier meer.

Foto afbeelding

Of misschien wil je je eigen schilderij dupliceren en aan meerdere mensen geven? Het kan bij ons! Upload gewoon een scan van hoge kwaliteit van uw kunstwerk en we zorgen ervoor dat het eruitziet als handgeschilderd!

Voor meer cadeau-ideeën, bezoek onze catalogi met posters en fotoprints op canvas – je zult zeker iets vinden voor je geliefde!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *