Voor patiënten van de dierenkliniek is interieurinrichting zeker geen prioriteit, maar de muren van de kamer hoeven niet bleek en saai te zijn. Immers, behalve honden, katten, cavia’s en andere huisdieren die hier behandelen, zijn er ook mensen op kantoor – meestal de dokter of arts zelf.

De ruimte waar we veel tijd doorbrengen moet vriendelijk zijn en niet overstelpt met prikkels – ook visueel. De eerder ingetogen kleuren zullen ook een ontspannend en kalmerend effect hebben op patiënten en hun verzorgers. Het is uiterst belangrijk om voor jezelf en hun comfort te zorgen. We weten immers dat sterke en langdurige stress een zeer negatieve impact heeft op het welzijn en dus ook op de gezondheid.

Een studie vol dieren

Het is zeker een goed idee om het interieur van uw kantoor te decoreren met een fotobehang dat thematisch is aangepast aan de uitgevoerde functie. Daarom zullen alle patronen die een verscheidenheid aan fauna weergeven, werken – zowel in de vorm van foto’s en meer fantasievolle tekeningen, of in een sterk vereenvoudigde variant.

Kies een muurschildering voor een dierenartspraktijk:

Als het geen fotobehang met dieren is, wat dan?

Het geanimeerde thema is echter helemaal geen noodzaak – je kunt ook patronen kiezen die niet direct gerelateerd zijn aan de dierenwereld, die een samenhangend geheel vormen met andere elementen van de kantoorapparatuur.

Een rustgevende plantenjungle

Het is een goed idee om fotobehang met bloemmotieven te gebruiken die zowel het werk als het bezoek aangenamer maken. Ze zullen een veilig en praktisch alternatief zijn voor levende planten die niet in het veterinaire kantoor zouden moeten zijn.

Veilige planten voor de veterinaire praktijk:

Als fauna of flora, dan misschien patronen die verwijzen naar de kleuring van dieren? Ook hier is veel te kiezen:

In de klassieke versie (met een vleugje moderniteit)

Je kunt ook wedden op klassieke patronen die de andere elementen en muren van het veterinaire kantoor op geen enkele manier zullen domineren. Een muurschildering kan bijvoorbeeld imiteren Witte bakstenen muur die elegantie aan de kamer zal toevoegen.

Foto-achtergronden die verschillende soorten papier imiteren zijn ook interessant en voegen een modern tintje toe:

Meer voorstel wacht op u

Hier zijn slechts voorbeelden van de suggesties voor fotobehang die we aanbieden. Het is de moeite waard om het tabblad met fotobehang te bezoeken dat wordt voorgesteld naar het veterinaire kantoor Er zijn echt veel motieven en ze zijn zeer divers. Bovendien zijn ze gemaakt van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. In het veterinaire kantoor is een uitstekend materiaal een fleece muurschildering die extra bedekt is met laminaat, waardoor een beschermende laag ontstaat.

Providently beschermt tegen:

  • Inhibition
  • Raps
  • Solar uitstraling

Dank dergelijke bescherming zal het fotobehang heel lang op kantoor dienen. De klauwen van haar kat en frequente desinfectie van oppervlakken zullen niet bang zijn!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *