Een fotobehang is een geweldige oplossing die wordt gebruikt in gastronomische etablissementen – ze zullen hun rol zowel in een café als in een elegant restaurant vervullen.
Dankzij de prints op materialen van de hoogste kwaliteit blijft het fotobehang lang intact en siert het het interieur van het pand. Een goed gekozen fotobehang kan ook de eetlust van gasten vergroten en het eten nog beter laten smaken. Laten we dus even de tijd nemen om een patroon te kiezen dat harmonieert met andere elementen van het decor en het aangeboden menu.

Waarop drukken we fotobehang?

  • latex
  • cellulose-interlining materiaal
  • tussenvoering
  • zelfklevende polyesterstof.

Elk van de bovengenoemde materialen zal werken in gastronomische etablissementen, maar een vliesbehang, bovendien bedekt met een laminaat , verdient speciale aandacht. Dankzij de aanvullende laag is het beschermd tegen de schadelijke effecten van vocht, krassen en zonlicht.

Stimuleer je eetlust met je interieur

Ontwerpen die zeker zullen werken in een café- of restaurantinterieur zijn allemaal voedselgerelateerde afbeeldingen. Ze versieren niet alleen de muren prachtig, maar hebben ook nog een ander belangrijk voordeel: ze stimuleren de eetlust van de gasten – en zonder dat zal niets lukken.

Bij het kiezen van een fotobehang met een gastronomisch thema, is het de moeite waard om degene te kiezen die rechtstreeks verband houdt met het aangeboden menu.

Een muurschildering aangepast aan het type ruimte:

  1. Naar de ijssalon
  2. Naar een veganistisch restaurant
  3. Voor een restaurant of wijnbar
  4. Naar de bar drankje

Andere fotobehang perfect voor gastronomie

Jungle in een café

De rode draad van een fotobehang hoeft geen eten of drinken te zijn, dat wil zeggen elementen die direct gerelateerd zijn aan gastronomie. Als je het interieur wilt vullen met een bloemenjungle, gebruik dan patronen die rechtstreeks uit de natuur putten – allemaal plantenornamenten die verwijzen naar de jungle, oppervlakken vol rustgevend groen.

Enkele van de beschikbare ontwerpen zijn:

In zo’n rustgevende, botanische setting smaakt koffie meteen beter. En als er ook potplanten in de buurt zijn, zal de ruimte je nog diepere ontspanning brengen.

Een beetje elegante abstractie

Alle abstracte motieven die een onopvallende kamer vol eenvoud kunnen aanvullen, zijn ook een goede keuze. Zo’n fotobehang zal een perfect, opvallend contrast zijn – transparantie en dynamiek kunnen hand in hand gaan.

Abstractie in 4 varianten:

  1. Abstracte vlekken
  2. Minimalistische bergen
  3. Een beetje geometrie
  4. Een beetje futurisme

Bezoek voor meer informatie de catalogus met een brede selectie fotobehang voor restaurants en cafés .

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *